Laadpalen via Soteq

In 3 stappen een offerte aanvragen. Met enkele gegevens sturen we je het beste aanbod.


Jouw laadpaal laten voeden door zonnepanelen en/of een thuisbatterij?
Laat een specialist je informeren over de beste en meest rendabele oplossing.

Plan een afspraak met onze adviseur

Een eigen laadpaal aan huis of op de zaak

Altijd opgeladen vertrekken naar je werk of volgende afspraak, dat klinkt lekker hè? Dat vinden wij ook. Met onze laadpalen koppel je jouw auto gemakkelijk en snel aan de lader en ben je verzekerd van een volle accu. We hebben laadpalen voor thuis of de zogenaamde ‘zakelijke’ laadpaal. 

Laadpalen Soteq: van advies tot installatie

 • De expert in regio Achterhoek en Liemers
 • Beoordeeld met een 9,6 op basis van 200+ reviews
 • Uitsluitend A-kwaliteit laadpalen
 • Gecertificeerde en sociale monteurs
 • Binnen 6 weken geïnstalleerd

Opgeladen wakker worden en vertrekken vanuit huis

Hoe fijn is het als je elke ochtend met een opgeladen auto de weg op kan, zonder dat je eerst nog ergens anders hoeft te laden. Kan je zomaar een halfuur langer blijven liggen, héérlijk! Met een laadpaal aan huis zorg je dat je auto ten alle tijden opgeladen voor de volgende afspraak. 

 • Nooit meer een lege accu als je ergens heen wilt
 • Mogelijkheid tot één of twee oplaadpunten
 • Altijd voordelig laden

Hoelang duurt het laden?

Gemiddeld heeft een laadpaal aan huis zo’n 5 tot 15 uur nodig om een auto op te laden, maar dat is volledig afhankelijk van de soort laadpaal, de laadkabel, accucapaciteit van je auto en jouw eigen auto-gebruik. Ga je meerdere keren per dag weg of staat de auto altijd een halve dag stil om te laden? Allemaal vragen waar je over na moet denken bij de aanschaf van de juiste laadpaal. We adviseren je graag persoonlijk in de geschikte laadpaal.

Een zakelijke laadpaal, goeie zaak.

Een laadpaal voor de zaak is aantrekkelijk voor je werknemers en bezoekers, of voor jezelf. Het draagt bij aan verduurzaming binnen je bedrijf en ontzorgt je werknemers in het laden van hun elektrische auto. Je kan het laden volledig gratis aanbieden of tegen een voordelig tarief. Voor elk bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden die we graag met je bespreken.

 • We helpen je altijd, of je nou 1 of 100 laadpalen nodig hebt
 • Verschillende typen laadpalen
 • Van eerlijk advies tot installatie

Veelgestelde vragen over laadpalen

De kosten van een laadpaal zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals plek van installatie, vermogen van de laadpaal, wensen met betrekking tot betaalmogelijkheid en aantal laadpalen. In een persoonlijk gesprek adviseren we je graag in de juiste keuze laadpaal voor bij je thuis of op de zaak.

Binnen 6 weken is jouw laadpaal geïnstalleerd. Heb je meerdere laadpalen nodig? Dan stemmen we onderling af hoelang de installatie gaat duren, maar een ding is zeker: we willen niet dat jij maandenlang hoeft te wachten.

Wij helpen je op weg: van persoonlijk advies tot professionele installatie

Je wilt je vooral niet te druk maken over welke laadpaal geschikt is voor jouw auto, parkeerplaats of misschien wel gehele kantorenpand. Wij weten er alles van, en dus helpen we je op weg met de juiste laadpaal aan de hand van jouw wensen. Wil je het laden voordelig aanbieden aan je werknemers of zelfs gratis? Zijn er andere factoren waar we rekening mee moeten houden?

Vraag offerte aan

Klanten reviews