Thuisbatterij via Soteq

In 3 stappen een offerte aanvragen. Met enkele gegevens sturen we je het beste aanbod.


Overweeg je een thuisbatterij voor energieopslag en lagere kosten? Laat een specialist je informeren over de beste en meest rendabele oplossing.

Plan een afspraak met onze adviseur

Een thuisbatterij onderdeel van compleet elektrisch

Heb je een Smart Home of wil je voorbereid zijn op de toekomst en minder afhankelijk zijn van het stroomnet? Dan is een thuisbatterij perfect voor jou. Hiermee kun je energie opslaan wanneer deze het goedkoopst is en gebruiken of verkopen wanneer de prijs stijgt. Slimme thuisbatterijen met een ingebouwd Energie Management Systeem regelen dit voor je, zodat je altijd tegen de beste prijs kunt koken, douchen, wassen of je auto opladen. Dat is slim!

Thuisbatterij van Soteq: van advies tot installatie

  • De expert in regio Achterhoek en Liemers
  • Beoordeeld met een 9,6 op basis van 200+ reviews
  • Uitsluitend A-kwaliteit laadpalen
  • Gecertificeerde en sociale monteurs
  • Binnen 6 weken geïnstalleerd

Een thuisbatterij rendabel? Dat ligt aan je persoonlijke situatie

Thuisbatterijen zijn populair, maar vaak negatief in het nieuws. Er zijn vragen over rendabiliteit, terugverdientijd en aanschafkosten. Is het zinvol om een thuisbatterij aan te schaffen om te besparen? Dit hangt af van je energieleverancierscontract, energieprijs, verbruik en eventuele boetes. Het is oneerlijk om thuisbatterijen direct als slechte investering af te schrijven, maar persoonlijk advies is belangrijk om te bepalen of het geschikt is voor jouw situatie.

  • Onafhankelijk van 't stroomnet
  • Slim systeem die rekening houdt met jouw verbruik en de goedkoopste prijs van stroom
  • Past perfect binnen het concept Smart Home en de toekomst Compleet Elektrisch

Wanneer is het wel rendabel, een thuisbatterij?

De meeste thuisaccu's zijn uitgerust met een EMS systeem dat de beschikbare energie meet, zoals zonne-energie of goedkope energie van je leverancier. Dit systeem bepaalt wanneer energie wordt ingekocht of opgeslagen tegen de laagste prijs. Bij een prijsstijging verkoopt het systeem eerder ingekochte energie voor meer en slaat goedkope zonne-energie op. Thuisbatterijen zijn afgestemd op jouw verbruik en de voordeligste energieprijs, bevorderen de overstap naar volledig elektrisch en zijn interessant voor wie duurzamer wil leven.

Zakelijke thuisbatterij of opslagmogelijkheden: altijd energie voor jouw bedrijf, fabriek of loods

Zakelijke thuisbatterij: altijd energie voor jouw bedrijf, fabriek of loods. Bespaar energiekosten door je eigen groene stroom op te slaan of in te kopen wanneer de prijs laag is. Hierdoor ben je minder afhankelijk van het net bij stroomuitval of hoge kosten. Welke thuisbatterij geschikt is, hangt af van de grootte van je bedrijf, verbruik en opslagbehoeften. We adviseren je graag persoonlijk in een Bespaar Plan Gesprek.

Veelgestelde vragen over de thuisbatterij

Thuisbatterijen zijn vaak modulair, dus kan je uitbouwen wanneer het jou uitkomt. Het begint vaak bij 5 kWh, die dan per 5 kWh zijn uit te breiden. Wat je kan doen met 5 kWh? 25 uur lang een laptop gebruiken of 5 avonden lang tv kijken. Volgens het NIBUD verbruikt een huishouden ongeveer 7,2 kWh per dag.

Vrijblijvend advies met ons Compleet Elektrisch Visie

Bij Soteq willen we je alleen een thuisbatterij aanbevelen wanneer het ook echt van waarde is voor jou. Wil je je huis Compleet Elektrisch maken? Of wil je besparen op je energiekosten? In een persoonlijk gesprek komen we erachter of een thuisbatterij voor jou op dit moment of in de toekomst rendabel is.

Vraag offerte aan

Klanten reviews