Onze werkwijze Zo pakken we het aan

Wil je weten hoe de installatie van zonnepanelen in zijn werk gaat? Vertellen we graag! Dit is ons glasheldere werkplan:

1. Aanbod ontvangen
2. Gratis schouw op locatie
3. Voorbereiden
4. Montage inplannen
5. Installeren
6. Monitoren en afronden
7. Service & service

1 Aanbod in de mail

Je hebt een offerte aangevraagd of de bespaarscan ingevuld. Binnen 3 weken zit onze offerte in je inbox, inclusief een indicatie van de verwachte opbrengst. En we bellen je, zodat je je vragen kwijt kunt.

2 Gratis schouw op locatie

Zie je ons voorstel helemaal zitten? Mooi! Na jouw akkoord komen we bij je langs voor de technische check. We kijken of je dak en je groepenkast zonnepanelen-bestendig zijn, en we geven ook concreet advies als er nog iets gefikst moet worden. Na deze schouw ontvang je de factuur voor de aanbetaling.

3 Voorbereiden (maar jij hoeft niks te doen)

Check, check, dubbelcheck: onze werkvoorbereiders controleren het schouwrapport op bijzonderheden. Ze verzamelen de materialen voor jouw project en ze geven een seintje aan Mary van de planning.

Bereken direct je voordeel

4 Montage inplannen

Mary belt je om een datum af te spreken. We trekken een hele dag uit voor jouw opdracht, zodat we goed en veilig werk afleveren zonder haastige spoed.

5 Installeren

Op de dag van de installatie staan er twee monteurs op de stoep. Ze drinken best een kop koffie op z’n tijd, maar ze werken vooral hard door om de klus te klaren. Heb je tussendoor vragen over hun werkzaamheden? Trek ze gerust aan de mouw, dan vertellen ze je precies wat ze doen en waarom.

6 Monitoren en afronden

De monteurs checken of alles goed werkt, je tekent het opleverdocument – en tadaaa, je produceert je eigen energie! Wij sturen de afrondende factuur, en je krijgt binnen enkele werkdagen toegang tot een speciale app om te zien wat je panelen opbrengen.

7 Service en service

Een dag na de installatie bellen we je nog even. Heb je vragen over je panelen of wil je iets anders weten? Heeft de monteur netjes gewerkt en alles weer opgeruimd? We horen het graag.

Trouwens: onze service eindigt niet bij ons laatste belletje. Ook lange tijd na de installatie kun je bij ons terecht. Bel of mail dus gerust als je ergens tegenaan loopt, we helpen je graag. En als het echt nodig is, komen we gewoon even langs.

Offerte aanvragen? Dat is zo geregeld

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Klanten reviews