Zonnepanelen via Soteq

In 3 stappen een offerte aanvragen. Met enkele gegevens sturen we je het beste aanbod.


Overweeg je zonnepanelen voor duurzame energie en lagere kosten? Laat een specialist je informeren over de beste en meest rendabele oplossing.

Plan een afspraak met onze adviseur

WIJ REGELEN HET VAN ADVIES TOT ZONNESTROOM

Zonnepanelen leveren tientallen jaren voordeel op. Áls je het goed aanpakt. Soteq helpt je: met advies, verantwoorde keuzes en een veilige installatie. Je legt het totale project op ons bordje. En dat scheelt jou een hoop energie.

Zonnepanelen van Soteq: van advies tot installatie

  • De expert in regio Achterhoek en Liemers
  • Beoordeeld met een 9,6 op basis van 200+ reviews
  • Uitsluitend A-kwaliteit laadpalen
  • Gecertificeerde en sociale monteurs
  • Binnen 6 weken geïnstalleerd

Je hebt interesse in zonnepanelen. Top!

Misschien weet je al precies wat je wilt. Misschien heb je geen idee. Misschien zit je nog te dubben. In alle gevallen helpen we je graag verder. Soteq biedt de all-inclusive aanpak, van advies tot en met installatie plus ouderwetse service. We gaan pas naar huis als jij goed geholpen bent.

Interessante financiële regelingen

Verschillende financiële regelingen maken de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijk.

  • De Energiebespaarlening geeft de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden energiebesparende investeringen in of aan je huis te financieren. Zonnepanelen vallen hier ook onder
  • Tot 2025 kun je het teveel aan stroom tegen markttarief terugleveren aan het net. Dit is de Salderingsregeling. Na 2025 versoberen de voorwaarden.

Paneel X of Y, 6 of 16 stuks, straatkant of tuinkant?

De zonnepanelenjungle is behoorlijk ingewikkeld voor een leek. Want hoe kies je een systeem voor de komende 30 jaar? Welke panelen zijn het beste, waar moeten ze liggen - en moet je écht je hele dak vol leggen? Wij geven antwoord op al je vragen. Zelfs op de vragen die nog moeten komen.

Toekomstbestendig meedenken, dus

Tien jaar geleden had bijna niemand interesse in een laadpaal, een warmtepomp of koken op inductie. Inmiddels denkt elk huishouden na over fossielvrije energie en slimme besparingen.

Als je de zon inschakelt, ben je klaar voor de keuzes van morgen. De zon levert in één uur een hoeveelheid energie die een jaar lang genoeg is voor de hele wereld. Gratis. Met onze hulp pluk je het uit de lucht.

Veelgestelde vragen over laadpalen

De meeste huizen zijn geschikt voor zonnepanelen. Wij doen vooraf altijd een locatiecheck, om te zien hoeveel zonlicht er op je dak valt en hoeveel ruimte er is voor de panelen.   

Zonnepanelen zijn hot en happening. In heel Nederland. De gemiddelde wachttijd van aanvraag tot en met plaatsing is ongeveer 2 maanden.

Met de gratis app op je telefoon hou je de teller dag en nacht bij.  

Meestal niet, heel soms wel. Grofweg komt het erop neer dat je een vergunning nodig hebt als je de panelen op een andere plek dan je dak plaatst.

Met zonnepanelen stijgt de kans op waardebehoud of -vermeerdering van je huis. De nieuwe eigenaar profiteert immers van de panelen. Wil je de panelen liever meenemen naar je nieuwe woning? Dat kan ook.

Hoe eerder de panelen liggen, hoe meer je bespaart

De zonnestroom die je zelf produceert is altijd goedkoper dan de stroom van je energieleverancier. Met onze panelen verander je de gratis zon in euro’s voordeel.

Vraag dus snel een offerte aan

Vraag offerte aan

Klanten reviews